Parmakkurdu İlkokulu

Vizyon: Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yolda ilerleyerek her işin başlangıcı sevgidir diyen, çevreye duyarlı, evrensel insan haklarını temel alarak okul ortamını oluşturan, eğitimi sadece akademik değil sosyal ve kültürel değerlerle öğreten, başarıda sınır tanımayan, çizgi üstü model bir okul olmak.

Misyon: • Öncelikle evrensel insan haklarını temel alan bireyler yetiştirmek için, • Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek için, • Eğitimi okul öncesinden başlayarak ulaşabilir yapmak için, • Türkiye de yaşayan her toplumun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için, • Çevremize de eğitim vermek için, • Çevresini ve doğasını anlayan ve bu bağlamda koruyarak geleceğe taşıyan bireyler yetiştirmek için, • Severek gelebilecek bir okul ortamı hazırlamak için varız.

Başarılar:

Isınma: KLİMA
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://parmakkurduio.meb.k12.tr

Adres - PARMAKKURDU KÖYÜ 144/ B AKDENİZ/MERSİN

Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri - MERKEZE 35 KM UZAKLIKTA OLUP DAĞIN ETEKLERİNE KURULU OLAN KÖYDE İNSANLAR HAYVANCILIK VE TARIM İLE UĞRAŞMAKTADIR. ÖZELLİKLE MEYVE YETİŞTİRİCİLİĞİ ÖNDEDİR. PORTAKAL, LİMON, ÜZÜM, TÜYLÜ VE TÜYSÜZ ŞEFTALİ, BADEM. ERİK VB YETİŞTİRİLMEKTEDİR.

Adres - PARMAKKURDU KÖYÜ 144/ B AKDENİZ/MERSİN

Ulaşım BELEDİYE OTOBÜSÜ VE KÖY DOLMUŞLARI BELLİ SATLERDE VARDIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 35 KM